Filosofie

In de wereld van software ontwikkeling hinkt men op verschillende gedachten. Een volledig standaard pakket of volledig maatwerk pakket geeft niet altijd het gewenste resultaat voor u als ondernemer.

Megatec staat er net even iets anders in. Onze filosofie is om een standaard te volgen en, waar nodig, bepaalde zaken af te splitsen door specifieke maatwerkoplossingen voor klanten te implementeren die weer kunnen afwijken bij andere klanten.

Hybride model


We hebben het dan over een hybride model waarbij standaard oplossing de gangbare koers is om te varen, waarbij een klant kan afwijken doordat het proces toch net even anders gaat dan verwacht.

Eenvoud


We streven ook naar eenvoud in de software en breiden alleen maar uit wanneer dit gewenst is. Steeds wordt de afweging gemaakt of dit standaard wordt opgenomen of klant/branche specifiek. Op deze manier begrijpen de gebruikers sneller de werking van de software alsmede de velden die men moet vullen om het doel te bereiken.

Snel uitbreidbaar


Ons derde speerpunt is het vermogen tot snel kunnen schakelen en uitbreiden van de software. We streven er altijd naar om snel maar veilig de software te kunnen aanpassen naar de wensen van de eindgebruiker. Hiervoor hanteren we een eigen raamwerk die snel en flexibel te gebruiken is. Er zijn maar weinig bedrijven die uitbreiding op hun software met dezelfde snelheid kunnen evenaren, waarbij tevens de kwaliteit geborgd blijft.

Licht van gewicht


Licht van gewicht is een vierde pijler die hoog in het vaandel staat bij de ontwikkeling van Megatec software. Vroeger was het echt nodig dat de software niet te veel data over de lijn stuurde omdat de verbindingen beperkt waren. Tegenwoordig is dit net iets minder van belang, maar om een razendsnelle software te behouden proberen we ons nog steeds zo veel mogelijk aan deze regels te houden.

Met deze dynamische snelle aanpak kunnen wij snel schakelen, maar u natuurlijk als klant ook. De afname is op basis van een maandcontract waarbij flexibel is in te richten of u per maand, half jaar of jaar een factuur wilt hebben.